nevzatmirzeoglu@sakarya.edu.tr

Sosyal Hesaplar

Hakkında

Lisans eğitimini G.Ü. Gazi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, yüksek lisans eğitimini G.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamladı. Doktora derecesini aynı üniversitenin Sağlık Bilimleri Enstitüsünde 1996 yılında aldı. 1985 yılında G.Ü. Bolu Eğitim Yüksekokulunda Öğretim Görevlisi olarak akademik yaşamına başladı. Daha sonra AİBÜ’ nin kurulması ile birlikte 1993 yılından itibaren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun kadrosunda öğretim görevlisi, 1996 yılından itibaren de öğretim üyesi olarak  hizmette bulundu. Aynı kurumda bölüm başkanlıkları, yüksekokul müdür yardımcılıkları, anabilim dalı başkanlıkları görevlerini  yürüttü. 2009 yılında Doçent oldu. Haziran 2016 dan itibaren Sakarya Üniversitesi,  Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümünde Profesör oldu ve halen  bölüm başkanlığı görevini sürdürmektedir. Çalışma konuları  arasında; Spor Yönetimi ve Organizasyonu, Spor Örgütlerinde Çatışma ve Yönetimi, Yönetimde ve Sporda  Etik, Stratejik Yönetim konuları yer almaktadır.

Uzmanlık Alanları

Öğrenim Bilgileri